Može li Wi-Fi da uništi vaše zdravlje? Ova žena zbog toga vrlo retko izlazi iz kuće (VIDEO)

Više od tri miliona ljudi širom sveta smatraju da su svakodnevno pogođeni visokim stepenom elektromagnetnih sila, da su alergični na radiotalase i mikrotalase koje emituju različiti uređaji, piše Dejli mejl.

Meri Koals (63) lagano odustaje od svih aktivnosti koje iziskuju njeno odlaženje na mesta koja su pokrivena elektro signalima. Više ne ide ni u pozorištta, restorane, bioskope, aerodorme, parkove…

Kako piše Dejli mejl, ukoliko ima zakazano kod lekara ona svoj red čeka napolju, sve dok je ne prozovu, a tako i kroz velike markete prolazi munjevito. Kada izlazi iz kuće nosi ogrtač napravljen od posebnog materijala od srebra i poliamida.

Wi-Fi se danas nalazi svuda i to su talasi u obliku nejonizujućeg zračenja, dizajnirani tako da su u suviše niskoj frekvenciji, pa samim tim utiču na ljude.

Oni najčešće uzrokuju glavobolju, mučninu, letargiju, otežano disanje, ali i paralizu.

– Bilo mi je potrebno mnogo vremena da pronađem način da izbegnem Wi-Fi i telefonske signale. On je sada svuda i teško ga je izbeći, a još teže je izbeći ljude sa moblnim telefonima. Retko kad idem na javna mesta, a kada odlazim kod prijatelja, proverim da li su pogasili sve uređaje – priča Meri za Dejli mejl.