Nadmudrite promenljivo leto i rešite se prehlade

Leto je varljivo, a naš organizam ne može da se privikne na drastiče promene. Zato smo podložniji prehladama koje loše utiču na naše raspoloženje i imunitet. Predstavljamo vam lekoviti preparat kojim ćete se na brzi način rešiti malaksaloti.

Za samo dva dana možete se rešiti dosadne i zamarajuće prehlade koja vam ne da mira. Poznate su sve blagodeti meda i cimeta, kao jednog od najzdravijeg začina. A da li ste znali da kombinacija ova dva sastojka predstavlja najbolji lek u borbi protiv prehlade.
I med i cimet deluju antibakterijski, antivirusno i protivupalno, a pogodni su i kod gljivičnih infekcija. Zato napitak od ova dva sastojka jačaju imunitet, pomažu kod umora, ali i hroničnog kašljai prehlade. Takođe, oni neguju sluznicu i odlični su čistači sinusa.
Za ovaj napitak vam je potrebno jedna kašika meda i dve kašičice cimeta u prahu. U decilitar mlake vode pomešajte med i cimet i dobro izmešajte dok se med ne rastopi. Ovaj napitak pijte dva puta dnevno, pa čak i kada prehlada prestane vi možete dan, dva da nastavite sa konzumiranjem prirodnog preparata. Ovaj napitak možete spremiti i bez vode, gde ćete u šolji pomešati med i cimet. Napravite i veću količinu ovog lekovitog preparata i jedite ga zarad vašeg boljeg zdravlja.