Ne treba vam afrička šljiva: Ovako ćete uvek biti potentni!

Ako se bojite da ćete 'zakazati' u krevetu, i za to postoji rešenje, a ne nalazi se u apoteci već u vašem domu!

Kafa
Kofein poboljšava metabolizam, pomaže ubrzanje krvotoka i takođe poboljšava izdržljivost otpuštanjem masnih naslaga, dajući vam potrebnu energiju za noćne, ljubavne akcije.
Ostrige
Ostrige su pune minerala cinka i vitamina B6, koji su od vitalnog značaja za testosteron, pa samim tim i bolju erekciju.
Ljute papričice
Začinite ljubavni život ljutim papričicama. Kada se vaše lice zarumeni nakon konzumiranja karija, to se krvni sudovi šire zahvaljući efektu ljutih papričica. I ne samo da vaši krvni sudovi lica dobijaju podsticaj, već i mali krvni sudovi u vašem penisu.
Banane
Muškarcisa čvrstom erekcijom imaju zdravo srce, pa stoga jedite banane zbog kalijuma koje sadrže, a koji je dobar za vaše srce i cirkulaciju. Ukoliko ne volite banane, svoju dozu kalijuma pronađite u narandžama ili krompiru sa korom (u kori se nalazi ovaj mineral).
Vino
Vino, pogotovo crveno vino, predstavlja sjajan izvor antioksidanta fitohemikalije resveratrola, koji pomaže otvaranje arterija kroz jačanje produkciju azot oksida. Azot oksid omogućava krvnim sudovima da se prošire, a to je upravo kako vijagra funkcioniše. Ograničite se na jednu ili dve čaše vina, jer previše alkohola može da izazove upravo suprotan efekat.
Luk
Firohemikalija alicin u crnom i belom luku proređuje krv i poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i erekciju. Samo izbegavajte neseksi dah luka pepermint bombonama ili žvakanjem peršuna, piše “Novi magazin”.