Obrišite godine sa vašeg lica uz pomoć ovih namirnica

Pohvale vas da izgledate deset godina mlađe i pitaju koja je vaša tajna, a vi im odgovorite da volite da jedete orahe. Za sve one koji i dalje ne znaju šta to kožu i zube podmlađuje predstavljamo namirnice, koje će vas učiniti bar nekoliko godina mlađim.

OVSENA KAŠA

Pripremite ovaj lagani obrok sami i izbegavajte instant varijante. Obroke koje sami pripremate su bogati amino kiselinama i vitaminima E, koji će nahraniti vašu kožu. Tako ćete najveći organ na vašem telu sačuvati od štetenih UV zraka i slobodnih radikala

KAFA

Poznate su loše osobine kofeina, ali u on pomaže i stimuliše krvne sudove. Nakon popijene kafe koža će izgledati mlađe i prozračnije. Zato sa prijateljima popijte omiljeni crni napitak i izgledaćete i osećate se odlično.

MOCARELA SIR

Lep i beo osmeh će vas predstaviti mlađom i srećnijom osobom. Zato hrana koja je bogata kalcijumom štiti i jača zubnu gleđ. Na taj način se podstiče lučenje pljuvačke i tako uklanjamo bakterije sa zuba, koje će vremenom učiniti naš osmeh žutim i manje lepim. GREJPFRUT

Ukoliko želite da zategnete vašu kožu konzumirajte namirnice koje obiluju vitaminom C. Grejpfrut pored vitamina C sadržii dosta kolagena, što vašoj koži daje elastičnost.

ORASI

Koža koja je hidrirana iznutra, izravnjava bore, a u tome će vam pomoći orasi. Jedite sirove orahe kao poslasticu ili ih ubacite u salatu.