Ova biljka ubija 98 odsto ćelija KANCERA za samo 16 sati! (VIDEO)

Ova biljka se već hiljadama godina koristi u borbi protiv mnogih bolesti!

Lekoviti derivat biljke slatkog pelina (artemisia annua) zvan artemisinin je najnovija nada u lečenju najagresivnijih oblika karcinoma.

Poznato je da se slatki pelin koristio u Kini već pre 2000 godina kod lečenja malarije, groznice i parazita, a od sedamdesetih godina prošlog veka se masovno koristi kao lek izbora protiv malarije. Trenutno je u fazi testiranja gdje pokazuje izvrsne rezultate u uništavanju ćelija  karcinoma – pri čemu zdrave ćelije ostavlja nedirnute!

Naime, istraživanja pokazuju da, kada se ova biljka pomeša sa gvožđem, već za 16 sati ubija 98 odsto ćelija, i da je delotvorna na svim tipovima kancera!

– Sve zajedno, naši rezultati dokazuju da artemisininovo ometanje E2F1 transkriptivnog faktora posreduje predstavlja kritični transkripcijski put kojim artemisinin kontroliše rast reproduktivnih stanica raka – kažu u zaključku istraživanja laboratorija za rak Univerziteta u Kaliforniji.

Dosad je bilo puno eksperimenata koji dokazuju da artemisinin može efikasno da se bori sa bolestima kada je u to uključeno i gvožđe.loading...