Ovo je naša ishrana za budućnost – Namirnice ćemo od danas piti

Čoveku je potrebno sve više slobodnog vremena, a zbog obaveza i posla ne stiže da se zdravo harni i živi. Mnogi zaposleni u velikim komapanijama odavno žele da svoje obroke zamene jednom tabletom ili pićem, a od danas je to i moguće.

Na društvenim mrežama se pojavilo piće koje će zameniti hranu. jer sadrži sve hanljive materije koje su potrebne organizmu. Ovaj napitak se spravlja tako što se prah pomeša sa vodom i izmeša u blenderu. Ova praškasta mešavina nema sadrži voće, povrće ili mlečne proizvode, ali ipak čini odličnu zamenu za obrok.

Njen izumitelj i suosnivač kompanije koja se bavi prodajom ovog praška na internetu je dvedesetpetogodišnji, Robert Rajhart, pokrenulo je ovaj proizvod 2012. godine. On je osnivač pripreme i konzumiranja hranljivog napitka, a smatra da je hranjenje dugotrajan proces, koji bi definitivno trebao da se ubrza.

– Naše telo nema potrebu za samom hranom, već same hemikalije i elemente koje hrana sadrži – kaže Robert.

On je na svojim studijama za zdravlje i ishranu zaključio da je organizmu potrebno 35 hranljivih materija, koje su glavni sastojak ovog napitka. U pripremi ovog pića nema potrebe za kuvanjem, tako da ćete uštedeti na vremenu. Soylent, je naziv ovog pića i košta samo 3 funti, pa njegovi konzumetni mogu će odvojiti manje novca za svoju ishranu. Takođe sve neophodne namirnice sadržane su u ovom napitku, što će vam održavati zdravlje i kilažu.