Pijte zdravlje: Sokovi zbog kojih ćete savršeno izgledati ovog leta

Ako ste odlučili da smršate, onda znate da je jedini način da to možete učiniti kombinovanjem vežbi sa zdravom, uravnoteženom ishranom. Postoje napici koji će vam pomoći da brže sagorite masti i liniju dovdete do perfekcije.

Sokovi za detoksikaciju

Sokovi su sigurno vaši saveznici u borbi protiv suvišnih kilograma – lako ih možete napraviti upravo u vašoj kuhinji.Dovoljno je da u svom frižideru imate voće ili povrće.

Agrumi su poznati po velikoj sposobnosti detoksikacije i zbog toga ih obavezno uključite u detoks sok. Osim njih, obavezno nabavite đumbir, šargarepu, jabuke – koje su naročito važne za pravilno funkcionisanje digestivnog trakta.

Nedeljno pijte osam čaša detoks soka i sačuvajte se od svih toksina i loših hemikalija koje svakodnevno prete vašem organizmu.

Sokovi od povrća

Sokovi od povrća mogu biti veoma korisni u vašoj borbi protiv suvišnih kilograma. Ove sokove možete koristiti u kombinaciji sa drugim voćem, a za najbolje i najefikasnije skidanje masti obavezno koristite kupus, kelj, brokoli i karfiol.

Sokovi od povrća balansiraju nivo hormona u vašem telu, saniraju upale i nivo šećera u krvi…

Zeleni čaj

Zeleni čaj koristi se stotinama godina unazad zbog svojih značajnih prednosti, od čega je gubitak težine samo jedan od njih.

Ako pijete jednu šolju zelenog čaja dnevno, pomoći će vam da sagorite masti povećanjem metabolizma.

Takođe, zeleni čaj je savršen za povećanje opšteg nivoa energije i suzbijanje apetita, opuštenje i suzbijanje stresa.