POTPUNA TRANSFORMACIJA ZA SAMO TRI MESECA: Promenila je jednu naviku i smršala 10 kilograma (FOTO)

Kada je promenila samo jednu stvar u svom životu, njeno telo se potpuno preoblikovalo. Ovako je izgledao njen put do savršene linije...

printscreen/instagram.com/Alyssa Greene

Alis je uvek bila fizički aktivna, pa joj nije bilo jasno kako su se kilogrami viška nataložili na njenom telu. Svakim danom je postajala sve očajnija, jer salo nikako nije odlazilo, a ona je mislila da radi sve kako treba.

Međutim, onda je uvidela veliku grešku koju je konstantno pravila. Naime, zbog stresa zbog početka studija nije redovno spavala, pila je puno sokova, a nije ni bila svesna koje su to količine bile. Pored toga, najveća greška koju je pravila je to što je odmah nakon treninga odlazila kući i jela.

Svi fitnes instruktori znaju da se odmah nakon treninga ne jede ništa, osim ako ne želite da se ugojite. Idealno bi bilo da sačekate oko sat vremena i tek onda pojedete nešto. Dozvoljene namirnice su meso, riba, jogurt ili salata.

Ukoliko pojedete bilo koju hranu odmah nakon završenog treninga, to će se zalepiti za stomak.

– Kada sam promenila samo ovu jednu naviku, moje telo je odmah odreagovalo i ja sam počela da gubim kilograme. Za samo 3 meseca umerene ishrane, dovela sam liniju do savršenstva. Sad znam da nije svejedno kada se jede i koje namirnice se konzumiraju. Iako redovno vežbate, to nije dovoljno. Potrebno je da se nakon treninga suzdržite od hrane, barem sat vremena – navodi junakinja priče.

Alis se ne odriče puno stvari. Trudi se da jede što je zdravije moguće, ali ukoliko ima potrebu za slatkišima, onda to i pojede, ali nikako nakon vežbanja.

– Balans je ključ uspeha – kaže ona.loading...