PRAVI STE SREĆNICI: 7 znakova koji pokazuju da vam u životu sve ide po planu!

sreća
Pixabay.com

Ukoliko niste sasvim sigurni u to da li ste uspeli u životu, samo pročitajte tekst do kraja. Ako se slažete sa svim ovim stavkama, odahnite jer vama u životu ide baš dobro.

 

1. Imate prijatelje na kojima vam drugi zavide

Vaš krug možda nije velik, ali sastavljen je od iskrenih prijatelja, s kojima imate čvrste veze te se baš uvek možete osloniti na njih.

2. Možete biti istinski srećni zbog drugih

Znate kao da se takmičite sa drugim, ali ste takođe srećni zbog uspeha drugih ljudi oko sebe. Na njihova dostignuća gledate kao na inspiraciju da budete još bolji.

3. Postoje stvari kojima se radujete

Kao naprimer, provođenju vremena s dragim izanimljivim ljudima i upuštanju u nove avanture s njima. Ali, ne morate imati potpuno rezervisan društveni život, kako bi bili srećni, jer možda se radujete i vremenu, koje ćete posvetiti samo sebi, uz dobru knjigu ili omiljenu seriju.

4. Imate sopstvene interese i uverenja

Više ne gledate na to kako razmišljaju drugi i ne padate pod njihov uticaj. Sada imate sopstvene interese i hobije te mišljenje o stvarima koje su vam važne.

5. Možda ne znate šta tačno želite, ali znate šta ne želite

Imate jasno postavljene standarde, koje ne želite snižavati ni zbog koga, jer znate tačno šta zaslužujete.

6. Zadovoljni ste sa svojom trenutnom pozicijom

Svaki dan započinjete s osećajem da ste baš tu gde biste trebali biti te ste zahvalni na tome.

7. Možete se osloniti na sebe

Vi ste fizički, emocionalno, mentalno i finansijski stabilni te sposobni da sami rešite stvari na svoju ruku. Kada vam život da limun vi napravite limunadu. Ne oslanjate se na druge.