Pred spavanje ZAMOTAJTE STOPALO LUKOM I FOLIJOM, kada vidite rezultate radićete to zauvek

Luk
Pixabay.com

Ako želite delovati preventivno, kada se razbolite od gripe, poboljšati cirkulaciju, čiste telo i krv, ili samo da se brine o vašem ukupnom zdravlju, predlažemo vam da koristite premaz luk na nogama

 

Naši preci su morali koristiti ove luk premaze, jer nije bilo drugih lekova u to vreme.

Ovaj recept će vam pomoći u lečenju vašeg sveukupnog zdravlja jednostavnim lečenjem vaših nogu, jer kako je rekao, sve dolazi iz nogu.

Sve što je potrebno je jedan luk, topla čarape i prozirna folija.

Izrežite luk na tanke krugove i pričekajte nekoliko minuta da se pojavi sok. Nakon toga stavite kriške luka na nogama, zamotajte ih u prozirnom folijom i staviti neke debele čarape. Da bi vam noge bile toplije, možete navući vunene čarape. Mi koristimo foliju kako bi se sprečilo širenje neugodnih mirisa oko kuće i da drži luk čvrsto priključen uz noge.

Budući da ima antibakterijska svojstva, luk će vam poboljšati cirkulaciju krvi i očistiti sve nečistoće iz tela. U jutarnjim satima izvadite luk. Osobe s dijabetesom mogu koristiti ovu metodu.

Ponovite ovaj postupak s vremena na vreme. S druge strane, ako ga koristite za vreme prehlade, a prestanite sa primenom kada simptomi nestanu.