PROVERENO DELUJE: Izbelite svoje zube uz pomoć DVA EGZOTIČNA SASTOJKA! (VIDEO)

zubi
pixabay.com

Postoji mnogo metoda izbeljivanja zasnovanih na prirodnoj bazi ali se za ovu pouzdano može reći da je jedna od najdelotvornijih.

 

Svako ko drži do svog zdravlja želi blistav osmeh, ali su tretmani izbeljivanja ponekad veoma skupi, a trikovi iz domaće radinosti najčešće su beskorisni.

Ipak, jedna modna blokerka ovih dana je uverila svoje fanove u delotvornost prirodne paste, za koju su potrebna samo dva sastojka, a deluje već posle prve primene.

Za izradu paste je potrebna jedna kašičica kokosovog ulja, prstohvat kurkume, a egzotične sastojke je neophodno dobro promešati. Dobijenu smesu zatim četkicom utrljajte u zube, ostavite da stoji pet minuta i isperite. Pogledajte kako to izgleda u praksi.

Pre nego isprobate ovu metodu izbeljivanja, moramo vas upozoriti da će od smese sa kurkumom vaša četkica požuteti. Takođe, nemojte se nadati drastičnoj promeni već nakon prvog korišćenja, ali budete li ovo radili 2-3 puta nedeljno, primetićete kako vaši zubi postepeno postaju sve belji i belji.

Glavni “krivac” za to je kurkuma, koja dokazano uklanja zubni kamenac, a za razliku od hemijskih izbeljivača, ovaj prirodni sastojak neće naštetiti vašoj usnoj duplji. Kokosovo ulje takođe ima slično delovanje, a oba sastojka možete koristiti i na koži, kao i u pripremi hrane.loading...