REŠITE SE BOLA: Ovaj RECEPT za 7 dana obnavlja kosti, zglobove i tetive

Starija žena
Freedigitalphotos.net/stockimages

Želatin donosi mnoge prednosti, od kojih su najvažnije prevencija osteoporoze i osteoartritisa

 

Loše držanje je glavni uzrok bolova u leđima, nogama i zglobovima. Ali, postoji jedan vrlo efektan prirodni lek, koji će vas potpuno osloboditi bolova.

Priprema je nikad lakša – jednostavno treba samo pomešati kesicu (5 grama) želatina sa četvrtinom šolje hladne vode. Preporučuje se da se priprema uveče, pre odlaska u krevet.

Ostavite da odstoji do ujutro, dok se želatin ne pretvori u mlečnu supstancu. Kada se dobije takav želatin, sipajte ga u čaj, mleko ili sok i popijte čim se probudite.

Ovaj tretman treba da traje mesec dana, a zatim se pravi pauza od 6 meseci. Nakon toga možete opet da ponovite postupak, mada verovatno neće biti potrebe.

Ovaj prirodni lek će vam pomoći u lečenju bolova u vratu, leđima, nogama i zglobovima, a rezultate ćete primetiti već nakon 7 dana upotrebe.

Želatin donosi mnoge prednosti, od kojih su najvažnije prevencija osteoporoze i osteoartritisa, jačanje strukture kože i kose, poboljšanje rada metabolizma, daje elastičnost, jača ligamente i tetive i poboljšava ten.