SAGORITE SALO ZA NEDELJU DANA: U sok od jabuke dodajte OVAJ začin i budite spremni za LETO!

jabuka
pixabay.com

Žena je dala tačne mere sastojaka koje je koristila. Prethodnih meseci, internetom kruži recept za mršavljenje od soka od jabuke, u koji se dodaju dva sastojka.

 

Mnogi ljudi su ga isprobali i zadovoljni su rezultatom, ali jedna žena je odlučila da javno otkrije svoje iskustvo i tačan recept koji je koristila, jer je za mesec dana drastično smršala!

Većina garderobe sad mi je velika, ali sam presrećna– otkrila je žena i dala tačne mere sastojaka:

240 ml prokuvane vode, 1 kašika soka od jabuke, kašika mlevene čili papričice, sok od jednog limuna i kora jednog limuna.

Oljuštite limun i preko kore prelijte prokuvanu vodu. Nakon 10 minuta dodajte sok od limuna, sok od jabuke i mlevenu papriku. Pre svakog gutljaja dbro izmešajte i popijte čašu posle svakog obroka– kaže žena.

Kako ovaj napitak deluje

Poznato je i naučno dokazano da ljuta paprika ubrzava metabolizam i na taj način stimuliše sagorevanje masnoća u telu. Zbog kapsaicina koji sadrži, paprika stimuliše nervni sistem da zagreje telo, što utiče na proces sagorevanja kalorija.

Polikosanol iz kore limuna pomaže sagorevanju sala, svojstva limunovog soka na metabolizam su poznata, dok sok od jabuke pomaže razlaganju masti u organizmu.