Čak i ako na poslu koji radite bivate primorani da provodite vreme sa pojednim ljudima sa kojima ne delite istu energetsku auru, makar to možete uraditi u privatnoj režiji i životu. Jednostavno toksične ljude amputirajte, a znak da ih imate u svojoj blizini su sledeći simptomi:

1. Hvatate se u situaciji kada vam neko priča nešto, a misli vam lutaju na drugu stranu, osećate se umorno, a tema vas uopšte ne zanima. Štaviše, posle takvog razgovora osećate jedino potrebu za krevetom

2. Kada ste u društvu, obično se vaša tema nađe poslednja na listi, ako uopšte dođe na red. Vašem sagovorniku je bitno da iznese svoje životne događaje, vi ste nebitni, tako ćete se prazno oseiti i posle razgovora.

3. Negativni ljudi koji sve gledaju s one najcrnje strane, istinski vam nisu potrebi u okruženju. Čak i da jeste sve tako crno, nada i optimizam će vam dati volje da nastavite dalje.

4. Imate volju da se otuđite i postanete asocijalni. Ovo je alarm da vam okruženje ne prija i apel vašoj duši da upoznate neke nove ljude i pustite ih u život. Dajte šansu novim iskustvima, nisu svi tako bezlični i dosadni.

5. Stalno ste meta kritika drugih. Lako vas je osuđivati jer se time hrane tuđi neuspesi. U redu je da vam neko da pravi savet u pravo vreme, ali konstantna osuda, jeste samo znak da treba da se sklonite i ne slušate više te prazne priče jer puni su vam već džepovi saveta dušebrižnika.loading...