Šta predstavlja inovativni stomatološki sistem All on 4

Lepota i svežina osmeha zahteva redovnu i adekvatnu negu. Nešto što je definitivno vrlo primetno na svakoj osobi, jesu zubi i bitno je da budu blistavo beli, bez nečistoća, nepravilnosti u rastu i oštećenja. Ukoliko je neophodno postavljanje veštačkih zuba, danas je dostupan moderan koncept All on 4.

Zubi
Pixabay.com

Kada se posmatraju prednosti koje pruža All on 4 sistem protetike, prvenstveno obezbeđuje blistav osmeh, koji se dobija na temeljan, kvalitetan i erfikasan način. Namenjen je posebno pacijentima za koje je neizostavno postavljanje mosta, kao i onima kod kojih je oštećenje i gubitak kosti izraženo u velikoj meri.

Moderan koncept koji se razlikuje od drugih

Prednosti koje ima All on 4 savremeni sistem stomatološke protetike, rezultat su vrhunskih otkrića u ovoj oblasti. Naime, za razliku od svih drugih procedura, intervencija i zahteva koje se realizuju u svrhu dobijanja novih zuba, ovaj inovativni koncept daje blistavi osmeh u jednom danu. Bilo da je stanje pacijenta takvo da ima svoje zube koji su za vađenje, zastarele i nestabilne proteze, rasklimano korenje ili vilicu bez zuba, u samo jednom poduhvatu dobija se novi osmeh.

Za blistav osmeh uz All on 4 koncept potrebno je svega nekoliko sati, pa se isti dan kada se poseti stomatološka ordinacija, dobija protetski most sa zubima. Troškovno je veoma isplativo rešenje, uz sve to bezbolno, efikasno i dugoročno. Postupak se sastoji iz hirurškog i protetskog dela, odnosno ugradnje implantata, vezivnih elemenata i kontrola, kao i procedure izrade finalnih zuba za most.

Savršene prednosti inovativne stomatološke procedure

All on 4 savremeni sistem izrade protetike veštačkih zuba bazira se na postavljanju 4 implanta, i to po 2 u gornju i donju vilicu, na koje se stavlja most, što obezbeđuje stabilnost proteze. U pitanju je sistem koji ne smeta prilikom svakodnevnice, pouzdan je i čvrst, uz jednostavno i lako održavanje.

Druga opcija obezbeđuje specijalno dizajniran patentirani komplet implanta, koji daje odlične performanse i široku namenu – za eksternu konekciju, bi i trikortikalnu fiksaciju. Pored toga što je velika prednost koju ima All on 4 koncept brzina realizacije zahvata i dobijanja novih zuba, u pogledu cene je odlično rešenje za visoko kvalitetne performanse.

Postupak obuhvata ugradnju implanata, zatim vezivnih elemenata i izradu probne proteze, kao i veliki broj kontrola, proba i dodatnih pregleda za maksimum sigurnosti i uslugu bez konkurencije. Klasična zubna proteza može se dobiti vrlo brzo i lako, uz učvršćivanje na svega 4 implanta, što skraćuje vreme potrebno za intervenciju, uz odličan kvalitet, dugovečnost i blistavost zuba. Ukoliko se to uporedi sa tradicionalnim metodama ugradnje zuba, minimalan broj za starije tehnike postavljanja implanata je okvirno 8. Ono što je svim pacijentima veoma bitno, jeste da svaki postupak bude bezbolan, što All on 4 sistem pruža u svakom trenutku. Nije potreban poseban oporavak, niti dugo mirovanje, što je takođe pacijentima od velikog značaja.

Moderan, nenadmašan i pre svega kvalitetan All on 4 sistem ugradnje implanata obezbeđuje dobijanje privremene proteze u jednom danu. Stručni i profesionalni tim stomatoloških ordinacija nakon razgovora, pregleda i kontrola, vodi računa da osmeh trajno krasi lice pacijenata, čak i nakon dugog niza godina nošenja proteza.