Stavila je noge u rastvor za usta: Kada vidite za šta sve pomaže i vi ćete odmah isprobati

Stopala
Pixabay.com

Ovako nešto vam sigurno ne bi palo na pamet, ali kada vidite rezultate, odmah ćete isprobati.

 

Većina ljudi iskusi neku vrstu tegoba sa stopalima u toku života i postanu svesni činjenice da najrazličitiji proizvodi koji se nude na tržištu ne daju zadovoljavajuće rezultate.

Međutim, mi vam nudimo veoma jednostavne, ali neverovatno efikasne trikove koji će vam pomoći da rešite sve probleme sa stopalima, i to potpuno prirodno, sa sastojcima koje već imate u kući.

Gljivične infekcije

Kako biste izlečili gljivične infekcije, potrebno je da potopite stopala u tečnost za ispiranje usta pola sata. Zvuči čudno, ali ona ima niz korisnih sastojaka poput alkohola, koji će pomoći sa ovim problemom. Pored toga, pomoći će i sa gljivičnim infekcijama na rukama.

Kurje oči

Za tretiranje kurjih očiju prirodnim putem možete koristiti crni luk. Potrebna vam je samo deblja kriška crnog luka koja je odstajala u sirćetu i koju ćete staviti na donji deo stopala. Zatim preko obujte čarapu.

Proces je potrebno ponavljati svako veče dok se ne dobiju željeni rezultati. Kurje oči će omekšati i biće ih lako ukloniti.

Žuljevi

U slučaju da imate žuljeve, puno će pomoći antiperspiranti. Možda će vas malo boleti, ali će isušiti mesto gde se žulj nalazi i ubrzaće zaceljivanje.

Ovo je veoma efikasan metod, a nekada se koriste i čili papričice, jer kapsiacin koji se u njima nalazi smanjuje otok i umiruje nerve.

Čukljevi

 

Kako biste umanjili bol koji vam izazivaju čukljevi, možete da koristite so, jer je ona bogata magnezijum-sulfatom koji smanjuje upalu i ublažava bol.

Giht

U slučaju gihta trebalo bi da potpuno izbegavate šećer jer se povezuje sa ovim tegobama. Iskustva su pokazala da se upala može smanjiti korišćenjem trešanja i jagoda.

 

Atletsko stopalo

Pomoći će vam beli luk. Dovoljno je da stavite manji čen između prstiju i da ga ostavite da deluje 24 sata.