Kada je mesec pun, njegova energija se menja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocenija za povećanje obilja.

 

Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji i zato je njegov uticaj na nas najsnažniji. Svi znamo da utiče na plimu i oseku, a pomislite šta tek čini ljudskom organizmu koji sadrži 70-ak posto vode. Mesec ima najjači uticaj kad je u fazi, odnosno kada je mlad ili pun.

Pun mesec predstavlja astrološku opoziciju sunca i meseca, odnosno razdoblje kada mesec prima najviše svetlosti od sunca.  Tada možete videti mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.

Ta svetlost je čista energija.

Sve postaje snažnije na pun mesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih. Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena.

Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti.

Pun mesec nam može doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja. Svaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – zavisi samo od nas…

Ritual sa novčanicom

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu).

Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema mesecu dok koncentrisano vizualizujete i osećate kako vam se novac umnožava.

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan je potrošite.

Slično ovome, kada je mesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon punog meseca) gledajte u mesec i vizualizujte kako vaši problemi nestaju, opadaju.

Moć vere, osećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatke zakona privlačenja udružene s ogromnom prirodnom energijom meseca je kombinacija koja uistinu deluje.

Probajte!loading...