SVAKA ŽELJA može da se OSTVARI ako dostignete OVO STANJE UMA i naučite da ‘imitirate’ STVARNOST!

zelja
Pixabay.com

Da biste stvorili ono što želite svojim mislima, morate postići stanje uma kao da se zapravo to već dogodilo i to treba i da osećate.

 

U tom procesu prestaćete da budete vezani za cilj jer ste ga već ostvarili. Zatim treba da marljivo radite na tome da to postane stvarnost i za sve ostale, stvarnost kakva već postoji u vašem umu.

5 koraka za stvaranje svega što zaista želite

Korak 1

Prvo morate da shvatite šta želite, auto, letovanje, savršenog partnera, novi posao, ideju koja će promeniti svet. To mora da bude nešto što zaista želite, a ako je nešto veliko, onda to mora da bude nešto za šta ste spremni da potrošite svoj zadnji dah života.

Ali ako je nešto manje i dalje morate da nastavite sve dok to ne dobijete, vreme nije važno. Potreba za dovršenjem je bitna.

Treba da imate gorljivu pulsirajuću potrebu za nečim velikim. Za manje stvari to nije nužno, budući da je manje stvari daleko lakše ostvariti.

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O ANĐELIMA: Da, oni POSTOJE i evo šta vam poručuju kroz NIZOVE BROJEVA!

Korak 2

Morate mentalno otputovati napred u budućnost i doživeti osećaj koji bi imali kada se vaša želja ostvari. Možete osećati da se to dogodilo pre nekoliko minuta, pre nekoliko meseci ili pre nekoliko godina – ali dogodilo se. Želite da iskusite osećaj koji se pojavljuje sada kada se to dogodilo, pogledajte koliko ste sretni zbog manifestacije.

Osetite. Iskusite osećaj. Osetite koliko ste zahvalni što to imate sada u svom životu i koliko ste zahvalni što ste demonstrirali sebi kako možete promeniti svoj svet samo sa svojim umom. Pogledajte koliko je trebalo da se to dogodi i kako se to nije događalo sve dok se nije moglo ostvariti na savršen način i u idealno vreme.

Pogledajte kako se sve to nekako posložilo na svoje mjesto. Ostanite na ovoj tački sve dok istinski ne iskusite sve te osećaje, a kada osetite onda se možete premestiti na korak 3, ne pre. To može potrajati 10 minuta ili duže. Uglavnom, nije važno koliko dugo je potrebno, ali to ne možete da preskočite.

Dakle, sve prvo mora da se odigra u vašem umu.

Korak 3

Ovo neće imati smisla ukoliko niste savladali korak 2… Razmislite, nakon što se sve dogodilo u vašem umu, mislite li da vam je potrebno da se to dogodi i u stvarnosti? 

Razmislite o tome neko vreme, to je postala realnost za vas, tako da je stvarno. Je li vam još to potrebno? Naravno da bi voleli, ali vama to zapravo ne treba.

Osećaj koji bi trebalo da doživite jeste: “To će se dogoditi u pravo vreme i na pravi način. To će se dogoditi kada to bude najbolje za mene.”

Možete li da osetite? To je osećaj koji želite da imate u svom umu. Nemojte prelaziti na sledeću tačku sve dok to ne osetite. Kada iskusite taj osećaj, stvorili ste čarobni deo zakona privlačnosti.

Korak 4

Možete da počnete da preduzimate odgovarajuće mere pomoću kojih će vaša realnost postati i drugima stvarna. Ukoliko želite da pronađete partnera – odgovarajuće mere bi bile da promatrate ljude koji prolaze.

Ukoliko želite da postanete bogati – odgovarajuće mere bi bile da procenite sve mogućnosti za stvaranje novca, a zatim razradite strategiju koja će najbolje delovati. 

Što god želeli da postignete, istražujte tu temu i postanite stručnjak u tome. Možete ostvariti ono što želite sa svojim dominantnim mislima i fokusom.

Ali to možete da učinite samo bez osećaja potrebe. Radite marljivo na ostvarenju vašeg cilja, držite oči širom otvorene i očekujte da se stvari dogode. Zahvalno prihvatajte koincidencije, kada se pojave. Mislite o koincidenciji kao o pomoći. Vaše samopouzdanje će automatski rasti sa svakim malim korakom vaše manifestacije.

Da li ste svesni šta radite kada KRITIKUJETE druge? Time preuzimate tuđu LOŠU KARMU na sebe!

 
Korak 5

Nastavljate s procesom sve dok vaša stvarnost ne postane i stvarnost drugima. Neka vaš um bude fokusiran…

“Ukoliko se to još nije dogodilo, onda ili nije trebalo da se dogodi ili sam nešto propustila. Idemo da vidimo da li sam nešto propustila.”

“Uostalom, to će se dogoditi u najbolje vreme i na najbolji mogući način za mene, pa se pitam šta još mogu da naučim.”

Ja sam se bezbroj puta kolebala oko mojih odluka.  Posmatrajte svoje osećaje i pazite na svoj ego koji će pokušavati da vam usadi sumnju. Nemojte na silu sumnju terati iz svog uma. Samo je osmotrite, pogledajte kakva je – beskorisna i destruktivna na putu ostvarenja vašeg cilja.

I na kraju …

Proces manifestacija uvek može proizvesti nešto veće i bolje… Dakle, uvek budite otvoreni za veće manifestacije.

Jeste li se ikada pitali: “Kako mogu da budem sigurna da nikada neću odustati od svog sna?”

Odgovor je: Ne možete odustati od nečega što je postalo vaša realnost.

Stvorite svoju realnost i nastavite kreirati.