SVE ČINITE KAKO TREBA, A KILOGRAMI OSTAJU: Ovo su tri najveće zablude o mršavljenju

Obratite pažnju!

Vežbanje Teretana Fitnes
Pixabay.com

Tifani je bila je trener u emisiji “Biggest Loser”, emisiji kod nas poznatoj kao “Najveći gubitnik”, a odnosila se na takmičenje gojaznih ljudi u tome ko će najviše kilograma izgubiti.

Ona predlaže dvadesetominutni trening umesto provođenja sat vremena u teretani.

Početak januara uvek je posvećen razmišljanju kako da izgubimo kilograme, ali mi nažalost sledimo pravila koja ne vode gubitku kilograma i običan su mit kada je reč o mrševljenju.

Ograničen unos kalorija je ključ

Izgladnjivanje nije rešenje. Ukoliko ne unosite dovoljnu količinu hrane iscrpećete organizam i nakon nekoliko dana dijete vratićete se na stari režim ishrane. Potrebno je da pronađete izbalansirani jelovnik koji će biti vaš način života na duge staze, a koji će vam omogućiti da mršavite i ne gladujete.

View this post on Instagram

Last day in Byron come at me 👊 But first, mirror selfie 😊

A post shared by Tiffiny Hall (@tiffhall_xo) on

Morate da provodite sate u teretani

Nije dobro da provodite sate u teretani i izvodite stalno jedne te iste vežbe jer se vaše telo vremenom navikava na te pokrete.Takvo vežbanje nije produktivno. Ova mama jednog deteta preporučuje 20-minutni treningvisokog intenziteta.

Šejkovi i sokovi vode ka gubitku kilograma

Dok pijete razne napitke vi gubite samo vodu, ne masti. To nije rešenje za trajan gubitak kilograma. Balansirana i lagana ishrana je ključ za vašu težinu.