Tajna zdravog života najlepše holivudske dive: Ovako se hranila Odri Hepbern

Odri Hepbern
Wikipedia

Ostala je i dalje uzor mnogim ženama po pitanju stila i lepote. Vodila je zdrav život ne samo zbog toga što je to ispravno, već zato što ju je to činilo srećnom.

 

Slavna glumica Odri Hepbern, poznata po velikim filmovima i humanitarnom radu, ostaje i dalje uzor mnogim ženama po pitanju stila i lepote. Vodila je zdrav život ne samo zbog toga što je to ispravno, već zato što ju je to činilo srećnom!

U intervjuu objavljenom 16. juna 2015. godine na “Yahoo! Health”, najmlađi sin Odri Hepbern, Luka Doti, otkrio je filozofiju zdravlja svoje majke! Evo nekoliko ključnih stvari iz intervjua…

1. Pijte dosta vode

“Insistirala je i uticala na svakog da pije vodu. Tako je odgajana da se hrani zdravo, a najviše je konzumirala povrće.”

2. Jedite meso, ali pomalo

“Jela je meso, ali u malim količinama. Čak 80 odsto njenih obroka činili su voće i povrće.”

3. Ne plašite se starenja

“Imala je veoma zdravu viziju svog života. Nije se uopšte plašila starosti. Naravno, žalila se na bore, sedu kosu, ali je istinski uživala u svakoj svojoj godini.”

4. Krompir kao neizostavni deo obroka

“Za nju, ova namirnica bila je nezamenjiva, i činila je važan deo njene ishrane.”

5. Uživajte u malim stvarima

“Imala je pozitivan pogled na život. Uvek je bila takva kakvom se i činila – naivna kao neki devojčurak. Svaki put kada bi otkrila nešto novo, otišla na pijacu, pronašla neki novi recept, bila je toliko uzbuđena, kao neka devojčica. Udisala je život punim plućima i radovala se svakom danu.”