TAKO JE JEDNOSTAVNO: Treba vam samo jedna stvar da OTERATE ZLO I NEGATIVNOST IZ ŽIVOTA

Tužna devojka
Pixabay.com

Pomozite sebi i iskoristite najlakši način da odbijete ljude koji nikome nisu potrebni u životu

 

Kristaloterapija je od davnina poznata kao vrlo efektna metoda u borbi protiv psihičkog vampirizma.

Tu je nekoliko njih koji su se u praksi pokazali izuzetno učinkovitim:

Crni turmalin

Zaštitnik od svih loših uticaja i zračenja, crni turmalin negativnu energiju preobražava u pozitivnu. U slučaju da ima šiljati vrh, on treba da bude usmeren prema tlu ili prema spolja. Osim na ogrlici, nosite ga na narukvici, privesku ili u džepu na levoj strani tela, a smete da ga držite i pod jastukom. Čistite ga dva puta mesečno, tako što ćete ga na kratko staviti pod mlaz mlake vode. Potom ga napunite višesatnim izlaganjem suncu.

Labradorit

Osim predivne igre boja koje se prelivaju po njegovoj sivoj površini, labradorit krasi jaka sposobnost pročišćavanja misli, odbijanja tuđih negativnih misli i ostalih uticaja koji mogu da crpe psihofizičku energiju. Nosite ga na ogrlici pri dnu vrata, držite u ruci prilikom susreta sa psihičkim vampirom ili postavite u radnu ili dnevnu sobu. Čistite ga pod mlazom vode, a punite tako što ćete ga 24 sata izložiti sunčevoj, pa mesečevoj svetlosti.

Zeleni aventurin

Poznat i kao kamen koji donosi uspeh u rizičnim poduhvatima i igrama na sreću, zeleni aventurin je povrh svega moćan zaštitnik protiv štetnih delovanja koja nas pogađaju na emotivnom nivou i ljudi u čijem se društvu osećamo isceđeno. Najbolje ga je nositi kao privezak na ogrlici koja seže do sredine grudi, područja na kojem se nalazi srce.

Gorski kristal

Ima širok spektar delovanja protiv svih negativnosti i na glasu je kao prvak u borbi protiv štetnih uticaja. Pojačava pozitivno delovanje ostalih kristala. Treba ga držati i na prozoru ili u sredini prostorije u kojoj boravite. Očistite ga jednom mesečno pod mlazom vode i napunite ga na suncu.