TEŠKO GA JE PREPOZNATI: Nekada najteži dečak na svetu danas živi POTPUNO DRUGAČIJE (VIDEO)

Sa samo deset godina imao je 192 kilograma, a sada je smršao 107 i izgleda neprepoznatljivo!

screenshot/youtube/truly

Arja Permana iz Indonezije bio je najteži dečak na svetu.

Kada je imao samo deset godina, bio je težak čak 192 kilograma, a obožavao je da jede nudle, slatkiše i da pije gazirane napitke.

S obzirom na to da je imao ogroman višak kilograma, bila mu je potrebna operacija želuca, ali je pre operacije morao da smrša određen broj kilograma.

Arji je mršavljenje išlo veoma teško jer je često kršio dijetu, pa je za četiri meseca skinuo samo devet kilograma, ali je kasnije, dve nedelje pre operacije uspeo da skine još 17.

Nakon toga je dečak nastavio da se hrani zdravije i da redovno vežba, a posle operacije odstranjivanja dela želuca, Arja sada jede daleko, daleko manje – sit je već posle šest kašika.

Do sada je dečak uspeo da skine čak 107 kilograma i živi potpuno drugačije.

Ranije zbog kilaže nije mogao da sedne u avion, da se popne uz stepenice, da se igra sa vršnjacima. Sada je, uz mnogo truda, odricanja i vežbe, potpuno promenio svoje loše navike – jede zdravo, spava dovoljno, vežba, a zbog svega toga sada može da potrči, da se igra sa drugarima.

– Nekada sam spavao od četiri ujutro i ustao bih u tri popodne. Danas legnem u krevet u 10 uveče i ustajem rano. Nekada sam jeo samo nudle i gazirana pića. Pirinač nisam jeo skoro nikad. Sada sam usvojio zdrave navike u ishrani, a uz to i vežbam. Život mi je potpuno drugačiji – kaže ovaj dečak.

Pogledajte kako sada izgleda.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Bali Dwipa (@bali.dwipa_)