TOPE KILOGRAME I UBRZAVAJU METABOLIZAM: Tri napitka koja će vašem telu doneti preporod

Kako bismo ubrzali svoj metabolizam, poboljšali hidrataciju organizma i još efikasnije se borili sa viškom kilograma trebalo bi da uvedete ove zdrave napitke, koji bi trebalo da postanu deo vaše svakodnevne rutine.

Ceđeni sok i voće
Pixabay.com

Hidratacija tela, zdravim, dijetalnim napicima igra veliku ulogu, kada su naše zdravlje, ali i sagorevanje suvišnih kalorija u pitanju. Postoji nekoliko zdravih napitaka, koji su pravo okrepljenje za naš organizam, a jedan od njih, mogao bi postati vaša nova zdrava navika.

Sok od celera

Sok od celera zaista efikasno pomaže u borbi sa viškom kilograma, a uz to pozitivno utiče na našu energiju, pa je savršen odabir za prvi jutarnji napitak. Celer je bogat A vitaminom, ali i vitaminima B, C i E, što podstiče detaljno čišćenje organizma, pa je sok od celera svojevrsni detox za vaš organizam.

Topla limunada

Ovaj napitak, takođe efikasno ubrzava metabolizam, a C vitamin podstiče topljenje masnih naslaga, a istovremeno jača naš imunitet i pozitivno utiče na našu kožu. U šolju tople vode nacedite pola limuna, a ako vam ukus ne prija, dodajte i svež sok od polovine pomorandže, pa će vaš jutarnji napitak, biti za nijansu slađi.

Sveže ceđeni sok od jabuke

Jabuke su poznate kao voćka sa veoma malo kalorija. Nekoliko jabuka stavite u sokovnik i dobićete preukusan sok od jabuka, koji će uz uravnoteženu ishranu napraviti čuda za vaš organizam. Ako ga držite u frižideru, biće pravo osveženje tokom toplih letnjih dana i usvajanje ove zdrave navike postaće za vas pravo okrepljenje.