TRI KILOGRAMA MANJE ZA SAMO 24 SATA: Pratite KRETANJE MESECA i obavezno isprobajte OVU DIJETU

Ekspresno čišćenje organizma od nataloženih masti i otrova!

pixabay.com

Ukoliko imate višak kilograma ili se već dugo osećate naduto, a imate problem i sa zadržavanjem tečnosti, večeras je prava prilika da stvari uzmete pod kontlolu.

Mesečeva dijeta omogućava vam da za 24 časa izgubite i do tri kilograma, nije teško pridržavati je se jer u ovom periodu svi imaju manju potrebu za hranom, a evo šta podrazumeva i kada počinjete sa postom. 

Dijeta podrazumeva potpuno 24-časovno gladovanje u vreme kada Mesec prelazi iz faze u fazu,  što počinje prvog sata nakon prelaska.

To znači da, određenog sata kada Mesec počinje novu fazu, krećete sa dijetom i držite je naredna 24 sata. Za to vreme dozvoljen je maksimalan unos vode (od dve do četiri litra i više), a samo izuzetno limunada i čajevi, ali bez šećera.

Pun i mlad mesec

Iskoristite ove mene i 24 sata se odreknite hrane i pića (osim vode) i na taj način očistite organizam od svih zaostalih otrova i masnoća koje ste nataložili tokom faza. Ukoliko niste u mogućnosti da izdržite bez hrane, birajte samo lagana jela, supe i čorbe na bazi povrća.

Osobe koje imaju bilo kakve smetnje ili zdravstvene probleme, potrebno je da se konsultuju sa svojim lekarom. 

Sve ovo se odnosi i na ponašanje.

Mesec ne deluje samo na tečnosti u organizmu, već i na celokupna dnevna dešavanja koja su uzrokovana promenama raspoloženja i opštom atmosferom.

Pa tako, kada je Mesec u porastu, započnite nove projekte, jer će oni imati tendenciju da se razvijaju i rastu. Kada je u opadanju, izbegavajte bilo kakav novi početak, jer će on ići otežano i usporeno.

U vreme Mesečevih mena izbegavajte krupne promene, a post kao način ishrane primenite i kao model opšteg ponašanja.

Poznato je da na određene ljude Mesečeva mena utiče jače, a na neke slabije. Ipak, ona deluje na sve ljude na Zemlji, pa prema tome, ukoliko ste primetili da s vremena na vreme imate neobjašnjive promene raspoloženja, napade plača i depresije, emotivne šokove bez stvarne osnove, razdražljivost i svadljivost – obratite pažnju na kretanje Meseca i proverite koliko se to poklapa sa njegovim fazama.

Upoznajte njegov ritam i živite u skladu sa njim.