Ujutru i uveče radite OVE VEŽBE i imaćete MNOGO PARA (FOTO)

Novac
Pixabay.com

Mnogi ljudi se danas suočavaju sa finansijskim poteškoćama. Vredno rade, trude se, a novca stalno nedostaje. Poznata situacija? Možda je cela stvar u energetskom sektoru. Dešava se da je protok, po kojem teče energija novca, nestabilan, i periodično se blokira.

 

Za njegovo uspostavljanje preporučuje se da radite posebne mudre – koje nose u sebi informaciju, sakralne gestove i poze.

U budizmu i hinduizmu koristile su se vekovima, a i sada, takođe, uživaju veliku popularnost. Efekat od njih je, prosto, neverovatan!

Predlažemo vam da razmotrite i sprovedete  jednu mudru koja podešava energiju na novčani rast.

Svakog dana, 10 MINUTA dnevno: Radite OVE vežbe i izgledaćete kao ZMAJ (VIDEO)

Ova mudra garantuje redovan protok energije i materijalnog blagostanja. Ali, to ne znači da će na vas naglo pasti obilje sa neba. Prihodi će pristizati ravnomerno, onoliko, koliko je vama potrebno. Ne više, ne manje, nego toliko da osetite prosperitet i boljitka.

Ovo je mudra za privlačenja novca:

 

Kako raditi mudru?

Radite ovaj ritual dva puta dnevno po 2-3 minuta. Optimalno vreme je – jutro i veče.

Da li ste svesni šta radite kada KRITIKUJETE druge? Time preuzimate tuđu LOŠU KARMU na sebe!

Stavite ruke ispred sebe, dlanovima nagore. Sjedinite dlanove, spojte male prste. Sastavite palac, kažiprst i srednji prst na obe ruke. Zatvorite oči. Opustite se i pazite na disanje: radite duboke uzdahe i izdahe. Skoncentrišite se i zamislite da je na tački između obrva nagomilana energija. Uplovite u sigurnost u neiscrpnosti ovog energetskog izvora.  

Ova mudra će odgovarati svima koji žele poboljšati svoju finansijsku situaciju i pronaći stalan izvor prihoda.