VREME JE DA SE POBRINETE ZA SVOJE TELO: Ovo su znaci da vam je organizam PUN OTROVA

Zbog nepravilne ishrane i nedovoljne fizičke aktivnosti, toksini ostaju zarobljeni u telu i usporavaju njegove prirodne funkcije. Evo nekoliko znakova da se to događa vama.

muškarac
pixabay.com

Fiziološke potrebe

Čest odlazak u kupatilo je jednostavan pokazatelj da je vaše telo puno otrova. Ipak, ovo je jedan od najboljih načina na koji otrovi izlazi iz tela, inače će se vratiti u krvotok i izazvati probleme. Zato, pijte što više tekućine i probiotike kako biste poboljšali probavu i urinarne funkcije.

Neugodan zadah

Uzrok su bakterije u vašim ustima ili nemogućnost vašeg želuca i jetre da “obradi” sve toksine. Kako bi se rešili ovog problema, dnevno čistite jezik od nakupljenih slojeva.

Smetaju vam određeni mirisi

Ako vam smeta nečiji parfem, dim i druge arome, verojatno imate problema s jetrom koja se nije u stanju rešiti toksina i zato su vaša čula na oprezu i svaki miris može izazvati glavobolju.

Prekomerna težina

Problemi s hormonima, loša ishrana i previše toksina u krvi dovode do gomilanja masnih naslaga i prekomerne težine. Naglo debljanje govori vam da je vreme da očistite svoj organizam.loading...