ZA SAVRŠEN DEKOLTE: Dame, jedite ovo VOĆE i grudi će vam porasti bar za broj

Mnoge žene osećaju manjak samopouzdanja zbog malih i opuštenih grudi, a odlazak pod nož ne razmatraju kao opciju. Postoji mnogo lakši način da učvrstite i povećate svoje grudi, a u tome pomaže jedna tropska voćka!

Grudi Žena Seks
Pixabay.com

Veće grudi možete imati ukoliko konzumirate slatku tropsku voćku koja sadrži dosta vitamina C i mangana – a to je ananas.

Bromelin iz ananasa brzo i delotvorno smanjuje i bolove. Mišljenje naučnika je da bromelin razgrađuje proteine u krvi, te na taj način smanjuje upale koje izazivaju bol. Istovremeno, štiti zglobove od slobodnih radikala. Doza od 200 do 400 miligrama dovoljna je da eliminiše postojeći bol.

Prema rečima prim. dr Petra Borovića, jedan od najvećih benefita čudesnog soka od ananasa jeste taj što ima tendenciju da zateže grudi, piše zena.blic.rs.

Ukoliko budete redovno konzumirali ovaj sok brzo ćete primetiti značajne rezultate kada su u pitanju opuštene grudi. Pored toga, ananas obiluje antioksidansima i ima antikancerogen efekat na organizam – objasnio je Borović.