ZA ZATEGNUTU, ELASTIČNU I MLADALAČKU KOŽU! Zeleni MOĆNI napitak uz koje će VAŠE LICE zablistati

zene
Pixabay.com

Nakon hladnoće i isušivanja kože izazvanog toplim radijatorima, potrebno je pronaći odgovarajuću negu koja će da koži da dobru količinu vlažnosti i elastičnosti. Međutim, nije dovoljno samo mazati lice posebnim, skupim kremama. Bitna je i nega iznutra. A kako to da uspete?

 

Ovaj recept će pomoći vašoj koži da održi i vrati elastičnost koju je izgubila tokom zime.

Namenjen je za dve pune čaše napitka, koji će da pruži koži sve što joj treba i to iznutra.

Sastojci: dva oljuštena kivija, dve šake očišćenog spanaća, pola šake bosiljka, dve zelene jabuke (očišćene), jedan oljušten limun, jedna čaša svežeg zelenog čaja

Na ova četiri načina se SVAKODNEVNO TRUJETE: Evo kako da napravite PROGRAM DETOKSIKACIJE

Priprema: Sve sastojke, po napisanom redosledu stavite u blender i mešajte dok se ne sedine. Zatim dobijeni napitak pomešajte sa ohlađenim zelenim čajem.

Ovaj napitak je pun vitamina C iz jabuka i limuna, a ovaj vitamin podstiče proizvodnju kolagena koji održava elastičnost kože.

Kivi je bogat vitaminima E i K, kao i leuteinom – antioksidantom koji poboljšava vid i čini zdravlje očiju boljim.

Spanać je pun gvožđa koje je bitno za cirkulaciju kiseonika kroz krv, a bosiljak je prepun vitaminom K koji jača zidove krvnih sudova i na taj način sprečava nastanak tamnih krugova ispod očiju. Na kraju, zeleni čaj štiti kožu od štetnih UV zrakova, ima antiinflamatorna dejstva i odlično se bori sa stresom.