ZABORAVITE NA KAFU: Uz OVAJ NAPITAK svako jutro će biti SAVRŠENO, a vaš organizam će doživeti NEVEROVATNE PROMENE

Mača čaj nije samo zamena za kafu, već spas za vaš organizam.

KAfa
Pixabay.com

Jutarnja kafa je omiljeni ritual kod većine ljudi, te retko ko preskače ispijanje ovog napitka. Ukus, aroma, opojan miris – uživanje u svakom smislu! Ali, možda niste znali da jedan drugi napitak može da vam donese neverovatne promene ako počnete da ga pijete.

U pitanju je mača čaj koji može da (za kratko vreme) učini mnogo toga za vaše zdravlje.

Kafa je napitak koji većina bira kao prvi jutarnji ritual. Međutim i najvernijim obožavaocima nekada zasmeta jačina ukusa, te osete preskakanje srca. Na portalu “Pop Sugar” preporučuju da je zamenite najfinijim zelenim čajem, mača čajem.

U čemu je razlika?

Kafa je prirodan diuretik, dehidrira organizam, a to znači da utiče na starenje. To ne znači da šolja kafe stvara bore. Sa druge strane, mača je bogata antioksidansima, sprečava razna negativna stanja, a utiče i na lepši ten.

Promene su trenutne

Samo nedelju dana od trenutka od kada se “skinete” sa kafe i pređete na ovaj čaj primetićete određene promeneEnergija će biti na znatno višem nivou, a ten će vam sigurno zasijati.

Da li je kafa loša?

“Pop sugar” navodi da kafa nije nužno loša, ona čak može da produži život. Ali, morate da je pijete u malim dozama, da uz kafu pijete i dosta tečnosti, pa će efekat biti pozitivan.