ZABORAVITE SKUPE ŠAMPONE I KREME: Protiv perutanja kože potreban vam je samo jedan PRIRODAN SASTOJAK

Koristite prirodne sastojke da hidrirate najveći organ i sprečite pojavu ljuspica, suvoće i crvenila.

Pixabay.com

Ljuštenje ili guljenje kože označava gubitak površinskog sloja kože (epiderma). Ljuštenje je povezano s brojnim tegobama, uključujući suvoću, svrab, iritacije i pojavu osipa. Prekomerna izloženost nepovoljnim vremenskim uslovima je glavni uzrok ljuštenja kože.

Perutanje je upalni proces u koži uzrokovan opekotinama, alergijama, dermatitisom, lišajevima ili kozmetičkim preparatima. Ruski lekar otkriva kako da prepoznate i lečite suvu i oštećenu kožu na različitim delovima tela.

Koža je naš najveći organ, koji se sastoji od tri sloja. Površinski sloj se naziva epiderma i zaslužan je za zaštitu od štetnih materija. Kada koža izgubi vlažnost zbog raznih uzroka, mogu da se jave suvoća, crvenilo i perutanje.

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje hidrira kožu, čineći je zdravijom. Veliki izvor vitamina E u maslinovom ulju može da spreči delovanje slobodnih radikala unutar tela, što je idealno rešenje protiv starenja kože. Stavite malo maslinovog ulja na dlan i zagrejte. Laganom masažom podstaknite cirkulaciju, a postupak ponavljajte dva do tri puta nedeljno.