ZDRAVLJE I NUMEROLOGIJA: Brojevi otkrivaju na koje organe treba da OBRATITE PAŽNJU

Šetnja
Pixabay.com

Izračunajte svoj generacijski broj i pogledajte koji mogu biti najosetljiviji organi pa naročito pripazite na njih!

 

Zdravlje je dragulj našeg života koji često olako shvatamo, podrazumevamo i prepuštamo raznim okolnostima. Međutim, to je onaj detalj koji pravi razliku, sa kojim jedino funkcionišemo konstruktivno i sa kojim lakše možemo da savladamo sve izazove na koje naiđemo. Tada i radosne događaje slavimo punim plućima. Znamo da smo zdravi i da možemo sve o čemu maštamo. Jedan od načina da sagledamo svoje zdravstveno stanje jeste numerologija u čiji nas postupak detaljnije upućuje knjiga “Numerologija za početnike” Nevene Đukić u izdanju Leo commerce.

Najpre, aspekte zdravlja gledamo iz generacijskog broja. Njega računamo tako što saberemo cifre godine rođenja. Na primer za 1980 godinu će biti 1+9+8+0=18, 1+8=9. U tom slučaju dobijeni broj nas može uputiti na moguće zdravstvene probleme i na šta treba da obratimo pažnju.

Broj 1 – govori o srčanim problemima, smetnjama sa dijafragmom, aretrijama, kolenima, uopšte zglobovima, koštanim tkivom, promenama na koži, žlezdama sa unutrašnjim lučenjem i krvotokom.

Broj 2 – uglavnom parni organi (dojke, oči, jajnici, bubrezi), problemi sa glavom, moždane ćelije, smetnje sa vidom, zubi, grlo, krajnici, uši, nos, vilica i smetnje u govoru.

Broj 3 – prvenstveno organi za varenje, periferna cirkulacija, stopala, smanjen kapacitet pluća, problemi sa venama, prstima nogu, nervnim sistemom, dijabetesom.

Broj 4 – lučenje žlezda, sve hronične i nasledne bolesti, osetljiva koža, parodontoza, žuč, jetra, skelet, debelo crevo.

Broj 5 – disajni putevi, sinusitis, pankreas, šake, hormoni, slepo crevo, krvotok i mogući problemi sa digestivnim traktom.

Broj 6 – skleroza krvnih sudova, ginekološki problemi, štitna žlezda, problemi sa bešikom i cistitisi, ORL smetnje (uho, grlo, nos), smetnje u govoru, buburezi.

Broj 7 – kardiovaskularne bolesti, infektivne bolesti, giht, šuljevi, problemi sa kožom, zglobovi, moždani talasi, prostata.

Broj 8 – podložni lomovima kostiju i kukova, opasnost od moždanih udara, žučna kesa, loše varenje, mišići, oči i očni pritisak.

Broj 9 – pad imuniteta, neurološke bolesti, sklonost ka tumorima, problematična kičma, stopala, pluća, cirkulacija, veoma često kod ovog broja moguće su pogrešne dijagnoze i zato je preporuka da se potraži mišljenje još nekog lekara.

Koji god da je vaš broj, imajte na umu da gledate u pravcu rešenja. Sa verom, nadom i akcijom u pravom smeru čuda su moguća.loading...