ŽELITE SAVRŠEN DEKOLTE? Nega i fizička aktivnost učvršćuju i podižu grudi

Bujne i negovane grudi su san svake žene, ali one nisu imune na starenje i zato su ovi trikovi zlata vredni.

grudi
pixabay

Bore i starenje ne pogađaju samo kožu lica i vrata, već na njih nisu imune ni grudi. Zbog toga je jako važno da na vreme obratite pažnju i ovaj seksi do tela dobro negujte.

Koža u predelu vrata i dekoltea je jako osetljiva, ali postoji nekoliko trikova uz pomoć kojih možete da zadržite njihovu jedrinu i prkosite starenju.

Ukoliko grudi nemaju dobru podršku onda se koža opušta, puca, stvaraju se strije i bore, kao i višak kože. Zbog toga je jako važno da imate kvalitetan i udoban grudnjak koji ćete nositi tokom dana, a ne zaboravite ni pravilnu podršku tokom spavanja. Pored grudnjaka jako je važno da obratite pažnju i na kozmetičke proizvode koje koristite, kao i namirnice koje konzumirate.

Potrudite se da kreme koje koristite za negu grudi sadrže retinol A koji stimuliše proizvodnju kolagena i ima antiejdž efekat. U kombinacji sa aloja verom, koja pomaže koži da bude zategnuta, vaše grudi će biti čvršće i koža zategnutija. Takođe, kofein, ceramidi i masne kiseline čine dekolte i grudi nežnim i hidriranim.

Što se tiče fizičke aktivnosti, jedna od efikasnih vežbi za uvećanje obima grudi su sklekovi koje treba da radite u tri serije po 15-20 ponavljanja.

Za početak, dok mišići ne ojačaju, radite ovu vežbu na kolenima, u umerenom tempu.

Druga efikasna vežba za uvećanje grudi u kućnim uslovima je vežba sklekova uz zid. Izvodi se lako i jednostavno. Stavite ruke na zid i radite sklekove. Radi se tri serije po deset ponavljanja. Vežbe se rade sporo, čak i veoma sporo.