Ako je ikada postojalo ISTINSKI ZLO DETE, bio je to OVAJ DEČAK! Kada čuju za njegove zločine LJUDIMA PRIPADNE MUKA

Od samih početaka Graham Jang je bio problematičan dečak koji je provodio više vremena sa svojim setom za hemiju nego sa živim ljudima. Kao tinejdžer, Graham je razvio nenormalnu radoznalost za dve teme - Hitlera i otrove. Do momenta kada mu je bilo 14, već je ubio maćehu i otrovao celu bližu porodicu. Nakon kratkog boravka u ludnici gde je ubio pacijenta, Grahama su "izlečenog" pustili na slobodu. A onda je ovaj mladić napravio pustoš širom Ujedinjenog Kraljevstva.

Graham Jang
Youtube printscreen

Grahamova majka je umrla od tuberkuloze samo nekoliko meseci posle njegovog rođenja 1947. godine. Ovo je ostavilo duboke posledice na Grahamovog oca koji je sina poslao kod tetke da ga ona neguje.

Tako je bilo sve do 1950. godine kada se ponovo oženio i sina doveo kući. Međutim, mališan je već razvio duboki odnos sa tetkom i mrzeo je i oca i maćehu što su ih razdvojili, piše portal Allday.com.

Graham je odrastao u mirnog i povučenog tinejdžera koji je ima dve opsesije – Adolfa Hitlera i otrove. Otvoreno je pričao o tome da je Hitler bio neshvaćen i nosio je svastiku.

Da li ste čuli za Teda Bandija? Bio je zanosno lep, užasno pametan i NAJSTRAŠNIJI SERIJSKI UBICA ikada

Njegov otac je smatrao da je dobro što se njegov sin interesuje za hemiju, pa je Grahamu kupio osnovnu opremu kraj koje je dečak provodio sate. Do momenta kada mu je bio 13, Graham je toliko dobro poznavao hemikalije da je uspeo da ubedi lokalnog apotekara da mu je 17 i da su mu opasni otrovi potrebni jer studira.

Graham je uskoro svoje znanje testirao. Njegova prva žrtva bio je njegov jedini školski prijatelj Kristofer Vilijams kome je polako dodavao otrov u hranu. Nakon što je dečak bio toliko bolestan da više nije mogao da dolazi u školu Graham je pažnju preusmerio da svoju porodicu.

Obračun sa porodicom

Wikipedia

U novembru 1961. godine Grahamovoj sestri Vinifred je naglo pozlilo i lekari su otkrili da je devojka u organizmu imala otrov bunike. Grahamov otac je posumnjao da je dečak bio neoprezan i slučajno ostavio otrov na dohvat ruke devojčice i ništa nije rekao policiji.

Nakon ovoga, Graham je okrenuo svojoj maćehi Moli. Aprila 1962. godine nesrećna žena je posle misteriozne bolesti umrla. Kremirana je i tako je najveći deo dokaza protiv njenog pastorka nestao.

NAJOKRUTNIJI SERIJSKI UBICA U ISTORIJI: Priča o čoveku koji je MRZEO LJUDSKI ROD!

Uskoro je i otac porodice Jang bio bolestan, ali čak ni tada Graham nije bio osumnjičeni. Tek kada je profesor hemije u školi u koju je Graham išao pronašao zapise o otrovima i tačnoj gramaži na učenikovom stolu, policija je obratila pažnju na povučenog tinejdžera.

Kada se jednom našao u policijskoj stanici, Graham nije poricao da je otrovao oca, sestru i druga, ali nije priznao ubistvo maćehe jer za to policija nije imala dokaze.

Imao je samo 14 godina kada je primljen u mentalnu bolnicu. Ipak, kako ovo nije bila maksimalno obezbeđena institucija, Graham je nastavio da izučava otrove i uskoro je cijanidom ubio drugog pacijenta.

Nakon skoro 9 godina provedenih u ludnici, Graham Jang je kao “izlečen” pušten na slobodu kada mu je bilo 23 godine.

“Trovač sa šoljicom čaja”

Wikipedia

Jang se nastanio u lokalnom hotelu i nastavio ubijanje. Činjenica da su maloletnički dosijei zaključani omogućila je Grahamu da se zaposli u gradskoj laboratoriji. Njegove kolege su mislile da je Graham malo čudan, ali niko ne bi pomislio da se iza njega krije okoreli ubica. Jang je svima često pravio čaj i kuvao kafe.

Nakon iznenadne smrti dvojice kolega i ogromnog broja zaposlenih koji su odjednom otišli na bolovanje, vlasti su konačno postale sumnjičave i u laboratoriju su došli lekari da ispitaju zaposlene. Graham, egocentrični sociopata kakav je bio, pitao je lekare pred svim zaposlenima zašto nisu ispitivali bolesne na trovanje talijumom.

Ako je ikada postojalo ISTINSKO ZLO bila je to OVA PORODICA! Kada čuju za njihove zločine LJUDIMA PRIPADNE MUKA

Graham Jang tada je uhapšen i suđeno mu je za dva ubistva, dva pokušaja ubistva i neovlašćeno rukovanje otrovima. Juna 1972. proglašen je krivim i osuđen na četiri doživotne robije.

Graham je uživao u pažnji koju su mu mediji dali nazivajući ga “trovač sa šoljicama čaja”. Znajući ovo, sigurno bi bio oduševljen da zna da je ovekovečen u “Odaji užasa” u muzeju voštanih figura Madam Tiso.

Ipak, nije dočekao da ovo sazna – stražari su ga našli mrtvog u njegovoj ćeliji 22. avgusta 1990. Umro je od srčanog udara. Imao je samo 42 godine.