Prst krivice za poraz u trećem kvalifikacionom kolu i izglednu eliminaciju s puta ka Ligi šampiona čelnici Partizana upiru ka - sudiji!

 

Prema oceni crno-belih, Davide Masa žestoko ih je zakinuo sinoć u Humskoj 1, na šta je prvi ukazao Leandre Tavamba, smatrajući da je Italijan trebalo da pokaže na belu tačku u drugom poluvremenu, posle starta nad Leonardom da Silvom Sozom, a Kamerunca u stavovima podržava i prvi čovek kluba – Milorad Vučelić, piše Mozzartsport.com.

Čestitam Olimpijakosu na pobedi, ali sudija Masa je bio katastrofalan. Gadno nas je oštetio. Ne samo za penale, nego kompletan meč. Italijanski arbitar je bio 12. igrač Olimpijakosa, nedorastao meču, ljut je bio Vučelić, u izjavi Sportskom žurnalu, po okončanju prvog susreta treće runde kvalifikacija za elitni kup (1:3).

SUMA – KAD SMO GA VIDELI, ZNALI SMO DA JE NESPREMAN!

 

Navijačima Partizana se takođe nije svidelo kako je pravdu delio Masa, međutim, utisak je da su još više zbunjeni zašto je najskuplje plaćeni igrač u istoriji kluba, Sejduba Suma, sve vreme presedeo na klupi u ovako važnoj utakmici.

Nije bio spreman za ovakav meč. Znali smo to, kad smo ga videli po dolasku u Beograd. Jednostavno, nije bio dovoljno pripremljen – pojasnio je Vučelić.

Vučelić je ostavio prostor da se Partizan javno obrati UEFA, ali iskustvo uči da to u ovakvim prilikama može da bude samo kontraproduktivno.

– Možemo da se žalimo… Ponavljam, Masa je očigledno navijao za rivala. Ne želim da pravdam poraz, usledio je posle grešaka odbrane, ali zaista moram da istaknem, znate da to retko radim, suđenje je bilo katastrofalno – dodao je Milorad Vučelić.

Za razliku od prvog čoveka crno-belih, Kristijan Karembe, znatno je umereniji u izjavama.

Moramo poštovati sudijske odluke, bez obzira kakve bile. Možda je mogao da podeli žute kartone, ali nije i ne možemo protiv toga. Sudije su uvek u pravu – rekao je Karembe, nekadašnji francuski reprezentativac i vezista Olimpijakosa, sada u svojstvu zvaničnika pirejskog giganta.loading...