DOMINACIJA PLJIŽ-a! Mićko Ljubičić snimio skeč o FANTOMIMA IZ SAVAMALE i – Internet vrišti od smeha (VIDEO)

Nedavno se navršilo tri godine od kada je grupa nepoznatih osoba porušila više objekata u Hercegovačkoj ulici. Bila je ovo prilika da i ekipa iz PLJIŽ-a kaže šta misli o ovom događaju.

Printscreen

U noći između 24. i 25. aprila 2016. godine nekoliko osoba maskiranih fantomkama porušilo je više objekata u Hercegovačkoj ulici. Oni su građanima oduzimali telefone i maltretirali ih. Građani su pozivali policiju, ali niko nije reagovao.

Tadašnji premijer Aleksandar Vučić izjavio je povodom događaja u Savamali da su noćno rušenje izveli “kompletni idioti”, a potom da je za rušenje odgovorna gradska vlast. Sve vreme je insistirao da su porušeni objekti bili nelegalni.

OBJASNIO! U snimku koji NIJE EMITOVAN u “24 minuta” Kesić ispevao pesmu O JUTKI IZ BRUSA i – rasturio (VIDEO)

Objekti u Savamali nalazili su se na delu zemljišta do kojeg treba da se prostire urbanistički projekat “Beograd na vodi”.

Tri godine nakon ovih događaja javnost i dalje ne zna ko stoji iz rušenja, pa se u govoru odomaćila priča da su to uradili “fantomi”.

Ovo se čekalo! ZORAN KESIĆ objasnio PROTESTE 1 od 5 miliona u 60 sekundi (VIDEO)

Zato je i ekipa iz humoristično-satirične emisije PLJIŽ u ovonedeljnoj emisiji snimila skeč – razgovor sa “glavnim fantomom”.

Kako je taj “razgovor” izgledao pogledajte u snimku: