KOLAPS U BEOGRADU: Nevreme izazvalo HAOS, bujice na ulicama, ograda PALA NA ŽENU (FOTO+VIDEO)

Nekoliko pljuskova je tokom popodneva zahvatilo Beograd. Tokom nevremena, ograda građevinskog stovarišta na Adi Huji je pala na jednu ženu koja je prevezena u Urgentni centar. Ekipe Zelenila su uklonile stabla sa dve lokacije u gradu.

Nevreme
Dnevno.rs

Kako RTS saznaje, ekipa Hitne pomoći je brzo stigla na lice mesta i prevezla ženu na pregled kod neurohirurga u Urgentnom centru.

Printscreen RTS

Kiša, koja je padala oko sat i po vremena u Beogradu, napravila je štetu u mnogim stambenim zgradama u kojima je procurila voda, kako kroz prozore, kako kroz krovove.

Ekipe Zelenila Beograd danas su intervenisale na dva mesta. Kod jednog kafića na Košutnjaku je jedno stablo palo na automobil, a drvo je palo i na parking na Starom sajmištu. Nije bilo povređenih.

Najviše kiše palo je na Vračaru – za sat i po palo je 13 litara po kvadratnom metru, a najmanje u Zemun Polju, gde je za isto vreme palo pet litara po kvadratnom metru.

Tokom večeri se u Beogradu očekuje slaba kiša, a preporuka je da domove ne napuštate bez kišobrana, kao i da dobro zatvorite prozore.

DVA UDESA KOD BUBANJ POTOKA: Prevrnuo se autobus, sudarila se još 4 automobila! PRVI SNIMCI SA MESTA NESREĆE (FOTO+VIDEO)