Poznat uzrok STRAVIČNE NESREĆE kod Niša?! Do sudara najverovatnije došlo zbog OVOG propusta

Direktor policije Vladimir Rebić potvrdio je da je u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu kod mesta Donje Međurovo stradalo pet osoba, dok je 27 ljudi teže i lakše povređeno, saopštio je MUP.

BETA

Rebić je obišao mesto saobraćajne nesreće i razgovarao je s lekarima Kliničkog centra u Nišu u kome su povređeni hospitalizovani.

Istakao je da će nadležno tužilaštvo i policija utvrditi sve okolnosti pod kojima je došlo do ove teške saobraćajne nesreće i da će odgovorni biti procesuirani.

PRVE SLIKE TRAGEDIJE KOD NIŠA: Prizori užasa, voz od siline AUTOBUS POCEPAO NA POLA (FOTO+VIDEO)

“U ovom trenutku imam informacije da je do saobraćajne nezgode, najverovatnije, došlo usled propusta vozača autobusa. Istraga će utvrditi da li je tako. Ispitaće se da li je vozač ispunjavao psihofizičke uslove za upravljanje vozilom, a proverićemo i sve druge okolnosti koje su vezane za uslove puta”, rekao je Rebić.

Direktor policije je ukazao da su pripadnici saobraćajne policije i vatrogasci-spasioci brzo došli na lice mesta i zajedno sa Službom hitne pomoći, u veoma kratkom vremenu, povređene prebacili u Klinički centar Niš.

RASTE BROJ MRTVIH U TRAGEDIJI KOD NIŠA: Petoro poginulo, najmanje 10 SE BORI ZA ŽIVOT, među njima i deca

Rebić je izrazio najdublje saučešće porodicama poginulih i apelovao na sve vozače da se striktno pridržavaju saobraćajnih propisa, prilagode brzinu uslovima i stanju puta, kako bi sačuvali svoje živote i živote drugih.