SEĆATE SE OVOGA? Šapić konačno objasnio ZAŠTO JE ĆUTAO tokom sramne scene i – BOLJE DA NIJE (VIDEO)

Dugo se čekalo da se lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić oglasi i objasni zašto je gledao u pod dok je pevač narodne muzike Aca Lukas prostački vređao novinarku Žaklinu Tatalović. To se konačno desilo.

Printscreen

Gostovanje Ace Lukasa u “Hit tvitu” prilikom kog je vređao novinarku N1 Žaklinu Tatalović pre nešto više od mesec dana izazvalo je veliku polemiku u javnosti. Mnogi su očekivali da Aleksandar Šapić, koji je takođe bio gost u emisiji, tada odreaguje i uzme novinarku u zaštitu.

Nakon što se to nije dogodilo, našao se na meti oštrih kritika, ali tek sada je zapravo pokušao da objasni zašto nije reagovao. Međutim, opet ne kako je većina očekivala.

Pogledajte i sami:

– Mi smo se našli u emisiji gde su bili gosti koje ja nisam birao, kao ni teme. U okviru te emisije gospođa Tatalović je odlučila da komentariše jednog od sagovornika (kako, kad nije bila prisutna u studiju? – prim.aut.). Ona je to uradila, moram priznati, na izuzetno pristojan način, dosta perfidan i kulturan, ali nema nikakve dileme da je bio pristojan. On (Lukas) je odlučio da joj odgovori na jedan nepristojan način, nekulturan i ne previše pametan, moram i to da priznam. Ali, kako da vam kažem, tu se sve završava. Ukoliko želimo da imamo ravnopravnost između polova, onda moramo da dozvolimo da mogu jednom drugom da kažu različite stvari, pa čak i na način na koji je to uradio gospodin Lukas. Meni nije bilo prijatno dok sam to slušao, ali ja njemu nisam ni staratelj, ni roditelj… Nije došla šminkerka da našminka Acu Lukasa, a onda joj on udario šamar, pa sam ja okrenuo glavu, nego prosto postoji motiv zahvaljući kome je on reagovao. Da li je reagovao primereno? Nije – rekao je Šapić u intervjuu u kome se i inače, po oceni mnogih, preporučio za budućeg gradonačelnika Beograda.

Nakon ovoga na Tviteru se oglasila i novinarka Žaklina Tatalović odgovorivši predsedniku Opštine Novi Beograd i lideru SPAS-a.

– Malo Lukas maltretira mene, malo poslanici maltretiraju novinare N1 i Nove S, ali Bože moj, nema tu još konkretnih šamara – navela je na Tviteru novinarka N1.

HLADAN TUŠ ZA ŠAPIĆA: Gostovao u “Utisku”, a onda se javio gledalac i U JEDNOJ REČENICI rekao sve (VIDEO)