PRIČA IZ AMERIKE ŠIRI SE KAO POŽAR po mrežama, a njen opis staje u samo tri reči – JEDNA I JEDINA MILENA (FOTO)

Prošlo je više od pola godine od kada nas je napustila jedna jedina, velika i neponovljiva Milena Dravić. Njeno delo, lik, uloge i veličina - živeće večno. O tome govori i ova priča!

Wikipedia

Novinar Vladimir Skočajić Skoča na svom Fejsbuk profilu podelio je situaciji koja mu se nedavno dogodila. Objava je za kratko vreme postala viralna, a do sada je podeljena više od 180 puta i ima skoro 3 hiljade lajkova.

Reč je o predivnoj priči o velikoj Mileni Dravić, a o čemu se radi – najbolje da pročitate sami:

“Juče sam upoznao Amera koji sluša super muziku. Rodio se u Teksasu, nikad nije bio u Evropi. Kad sam mu rekao da sam iz Srbije, kaže mi “Milena Dravik, right?”. Pitam ga kako bre, kaže pesma Džima O’Rurka. A ja mislio samo Vukašin i ja znamo tu stvar. Kad je čuo pesmu, pronašao je Misteriju organizma, odgledao i odlepio. Pita me da li Milena još glumi, kažem mu da je umrla. Kad je naručio sledeće pivo, diže limenku u vazduh i kaže “To one and only Milena”. Eto, zato muzika.”

PROČITAJTE JOŠ:

CVET U TAMNOM POLJU: Najlepšu pesmu Arsen Dedić posvetio je Mileni, a evo KO JOJ JE SVE PISAO STIHOVE

ZAUVEK ZAJEDNO! Svi Beograđani danas ZASTAJU PRED PRIZOROM nedaleko od zgrade u kojoj su živeli MILENA I DRAGAN (FOTO)

Dragan Nikolić poverio je SEKI SABLIĆ da je “smuvao Milenu”… Njena REAKCIJA U SAMO ČETIRI REČI bila je predivna i presmešna